Despre noi – Pensiunea Popasul Transilvania

Popasul Transilvania - Facilitați oferite de pensiunea noastră!

Pensiunea are 15 camere – 29 locuri de cazare în total. Cei care călătoresc cu mașina pot vizita atât Vatra Dornei cât și Colibița, care sunt localizate numai la 30 de minute de condus de pensiune.

Baie in camera


Restaurant

Balcon


Aer Conditionat

Wi-Fi


TV

Parcare


Bar

Terasa

Atractii turistice

Hotel Castel Dracula


Mitul Contelui Dracula a fost inspirat din frumuseţea şi sălbăticia Munţilor Bârgăului, iar Bram Stocker a fixat coordonatele geografice ale întâmplărilor din cartea sa chiar în Bistriţa-Năsăud.
Aşadar, dacă vrei să mergi cu adevărat pe urmele lui Dracula, trebuie neapărat să vii în Bistriţa-Năsăud.

Mai multe detalii

Manastirea nasterii maicii domnului


Mănăstirea Piatra Fântânele este situata în comuna Piatra Fântânele din județul Bistrița-Năsăud. Construcția acestui lăcaș de cult a început în anul 1928 și a fost finalizat în luna noiembrie a anului 1929, sub ctitoria preotului Vasile Luncan, când a primit hramul „Nașterea Maicii Domnului”.

Mai multe detalii

Masivul Călimani şi Ţara Dornelor


Masivul Călimani şi Ţara Dornelor reprezintă destinaţia ideală pentru o vacanţă la munte. Peisaje minunate, atracţii unice în ţară şi variate posibilităţi de distracţie dau reţeta unui concediu perfect.

Mai multe detalii

Creasta Rodnei din Pasul Rotunda în Pasul Șetref


Parcul Național Munții Rodnei este al doilea parc național din țară, având o suprafață de 47.207 ha. Importanța acestei arii protejate se datorează atât geologiei și geomorfologiei munților, cât și prezenței a numeroase specii de faună și floră, endemite și relicte glaciare.

Mai multe detalii

MUNȚII BÂRGĂU


Două masive vulcanice, născute în urma acelorași frământări telurice și totuși atât de diferite ca aspect. Călimanii sunt înalți, maiestuoși, spectaculoși pe când Munţii Bârgăului sunt modești, vizibil dominați de vecinii Călimani, frământați parca de neputință înălțării, semetindu-se doar față de câteva dealuri alăturate, ce tot lor le aparțin.

Mai multe detalii
0742 811 811